5 μικρά μπάνια για να σας εμπνεύσουν

5 μικρά μπάνια για να σας εμπνεύσουν

[important color=blue title=”Μικρό μπάνιο μεγάλες ιδέες”]Το μικρό μπάνιο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό το μέρος του σπιτιού δεν θα πρέπει να είναι ευχάριστο. Αντίθετα, αν έχετε μικρό χώρο πρέπει να διευρύνετε την ευρηματικότητά σας, για να γίνει αυτός ο χώρος όμορφος και λειτουργικός. [/important]

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μεγιστοποιήσετε τον μικρό χώρο. Τοποθετήστε ντουλάπια σε όλη την επιφάνεια των τοίχων και ο νεροχύτης θα πρέπει να είναι όσο μικρότερος γίνεται.

Να ξέρετε ότι ακόμη και αν έχετε μικρό μπάνιο, μπορείτε να βάλετε μία μπανιέρα. Τοποθετήστε την πίσω, στο τέλος του μπάνιου χρησιμοποιώντας όλο το πλάτος του. Τα υπόλοιπα αντικείμενα θα πρέπει να είναι στενά.

Με τη σωστή διάταξη των αντικειμένων μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα σε ένα μικρό μπάνιο περισσότερα από όσα νομίζετε. Εκμεταλλευτείτε κάθε του εκατοστό και δώστε σε κάθε μέρος περισσότερες από μία λειτουργία. Εδώ το πλυντήριο είναι και μπάγκος.

Αν υπάρχει εσοχή εκμεταλλευτείτε την. Βάλτε ράφια, τον νεροχύτη ή ακόμη και την μπανιέρα αν είναι αρκετά μεγάλη.

Για να εξοικονομήσετε χώρο μεγιστοποιήστε την διαθέσιμη επιφάνεια. Ανεβάστε τοίχους γύρω από την μπανιέρα και αξιοποιήστε τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.