6 βίντεο για ένα τεχνολογικό μέλλον

6 βίντεο για ένα τεχνολογικό μέλλον

Μόδα και τεχνολογία είναι μέρος της ζωής μας και καθορίζου την εμφάνιση και λειτουργία του σπιτιού μας, αλλά και την τοποθέτηση μας στην πραγματικότητα. Σπίτι και ζωή είναι δύο έννοιες σχεδόν ταυτόσημες, οτιδήποτε γίνεται στο ένα επηρεάζει και το άλλο άμεσα. Αυτός είναι ο κοινός προσανατολισμός όλων των τεχνολογικών καινοτομιών. Εδώ είναι 6 από αυτές.

Ο εκτυπωτής

Το See What You Print (SWYP) είναι μια υπέροχη ιδέα από την Artefact. Ο εκτυπωτής SWYP μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με τη φωτογραφική μηχανή, το κινητό ή τον υπολογιστή και πάνω στην οθόνη που έχει θα προβληθούν οι εικόνες που έχετε αποθηκευμένες, στη συνέχεια θα επιλέξετε ποιες θέλετε να εκτυπώσετε.

Η κάμερα

Σχεδιασμένη από τους ίδιους με τον παραπάνω εκτυπωτή, η κάμερα WVIL προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο καθώς δίνει τη δυνατότητα στους φωτογράφους να επεξεργαστούν την εικόνα ακόμη και μετά τη φωτογράφιση.

Το ψυγείο

Δεν θα ήταν υπέροχο αν το ψυγείο μπορούσε να σας «πει» για την ποιότητα, την ποσότητα, την ημερομηνία λήξης, ακόμη και πιθανές συνταγές που μπορείτε να κάνετε με τα υλικά που υπάρχουν μέσα και στη συνέχεια να σας δείξει το χάρτη των καταστημάτων από τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε τα υλικά που σας λείπουν. Η ιδέα ανήκει στον Fabian Kreuzer

Εμπειρία και στην αγορά

Σίγουρα θα ενθουσίαζε κάθε γυναίκα. Θα μπορεί να φορέσει όσα ρούχα θέλει χωρίς το εκνευριστικό δοκιμαστήριο

Ο αρχιτέκτονας

Διαδραστικός ο σχεδιασμός για τους αρχιτέκτονες

Vision 2019

από την Microsoft

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x