Archi-food

Ποιο είναι πραγματικά το υλικό των καινοτόμων σύγχρονων σχεδιασμών; Μήπως το ζελέ! Αυτό αποδεικνύουν τα έργα Harry Bompas Sam & Parr των νεαρών σχεδιαστών τροφίμων ιδιοκτητών ενός στούντιο στο Λονδίνο κάτω από τον τίτλο Jellymongers. Χρησιμοποιώντας λοιπόν τον ζελέ (και όχι μόνο) δημιουργούν έργα με έναν πρωτότυπο τρόπο χωρίς να μοιάζει με οτιδήποτε προηγούμενο καθώς, πέρα από εμπειρία και τις γευστικές απολαύεις που προσφέρουν, χαρακτηρίζονται από αρχιτεκτονική τελειότητα που θα ζήλευε και ένας αρχιτέκτονας. Οι Harry Bompas Sam & Parr έχουν συνεργαστεί με αρχιτέκτονες όπως ο λόρδος Φόστερ και Rogers Stirk Harbour + Partners, αλλά και με τον σκηνοθέτη Peter Greenaway.

Απάντηση