Βιομηχανικό loft στο Λονδίνο

Βιομηχανικό loft στο Λονδίνο

biomhxaniko_loft_sto_londino-01

Αυτό που ζήτησε ο ιδιοκτήτης από του αρχιτέκτονες του στούντιο FORM Design Architecture ήταν κάποιες βασικές αλλαγές ώστε ο χώρος να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Έχοντας ζήσει στη Νέα Υόρκη ήθελε το διαμέρισμα να θυμίζει loft αντικατοπτρίζοντας το βιομηχανικό χαρακτήρα και την κλίμακα ενός τέτοιου χώρου, μία ταυτότητα που είχε χάσει κατά τις προηγούμενες ανακαινίσεις.

Αποθηκευτικοί χώροι και μπάνιο τοποθετήθηκαν περιμετρικά αφήνοντας κενό τον κεντρικό χώρο και κάνοντας πράξη τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που δήλωσε στους αρχιτέκτονες ότι τα πρωινά που ξυπνάει και βλέπει το χώρο δεν μπορεί αν το πιστέψει πως ζει σε αυτό που επιθυμούσε.

Φωτογραφίες: © Charles Hosea / © Mike Neale

Πηγή: archdaily

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.