CTRLZAK Art & Design Studio

CTRLZAK Art & Design Studio

Το CTRLZAK Art & Design Studio είναι μια πολυδιάστατη δημιουργική ομάδα η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του design και της σύγχρονης τέχνης. Οι ιδρυτές του, Θάνος Ζακόπουλος και Katia Meneghini έχουν πολύχρονη εμπειρία στον σχεδιασμό αντικειμένων και χώρων καθώς και πολλά project και εκθέσεις τέχνης στο ενεργητικό τους. Με κύρια βάση το Μιλάνο το studio δραστηριοποιείται σε Ιταλία και Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο με projects τα οποία κυμαίνονται από σχεδιασμό αντικείμενων μέχρι και εγκαταστάσεις τέχνης site specific. Με την χρήση σημειοτικών εργαλείων κατά την διάρκεια της δημιουργικής επεξεργασίας το studio προτείνει φόρμες που ξεπερνούν τις κοινές αισθητικές παραδοχές δουλεύοντας στο διαλεκτικό επίπεδο. Ο στόχος πίσω από κάθε project είναι η δημιουργία μίας κριτικής διεργασίας με φίλτρο την τέχνη δίνοντας νοήμα στην λέξη design και θέτωντας ερωτήματα μέσα από την επαφή των αντικειμένων/χώρων με τους χρήστες τους.

Σειρά: CeramiX

Οι μοναδικής μορφής πορσελάνες απορρέουν από τη σύζευξη της ιστορικής παραγωγής των κινεζικών κεραμικών και της ευρωπαϊκής πορσελάνης που επίσης έχει μεγάλη ιστορική πορεία.

Σειρά: Remeditate

Αυτή η σειρά είναι εμπνευσμένη από τον ιατρικό κόσμο. Οι κάτοχοι καλούνται να συνυπάρξουν με κομμάτια τα οποία κάποιος θα έβρισκε δύσκολο να γίνουν αποδεκτά στην καθημερινή ζωή.

Δείτε περισσότερα στη σελίδα τους

Αγοράστε τα από το Carteco

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.