Ένα διαφορετικό σαλέ στις Άλπεις

Ένα διαφορετικό σαλέ στις Άλπεις

Μακριά από τις γεωμετρικές μεθόδους κατασκευής ενός παραδοσιακού σαλέ, η εσωτερική αρχιτεκτονική αυτού του οικογενειακού σπιτιού είναι ένα οικιακό τοπίο του οποίου οι μορφές αναδύονται από το έδαφος όπως τα μικρά βουνά και εκτίνονται μέχρι την κοιλάδα. Αποφασιστικά ρευστό και σύγχρονο το αποτέλεσμα είναι ένα σύνολο από γραμμές και οργανικές μορφές που εκτυλίσσονται γύρω από μια ξύλινη κορδέλα. Ένα μεγάλο δωμάτιο βρίσκεται πάνω από όλη την κατασκευή το οποίο καθορίζει το κεντρικό σημείο του σαλέ, όπου η οικογένεια συγκεντρώνεται γύρω από το ζεστό τζάκι.

Βρίσκεται στο St Martin de Belleville των γαλλικών Άλπεων

Σχεδιαστής: Noe Duchaufour Lawrance

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.