Ένα σύγχρονο ράντσο

Αρχικά οι ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού πλησίασαν τους αρχιτέκτονες από το γραφείο SDA για να τους ζητήσουν αν αναδιαμορφώσουν την κουζίνα και να προσθέσουν την κύρια κρεβατοκάμαρα. Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού αποφάσισαν πως αυτό που θέλανε ήταν ένα σύγχρονο σπίτι που θα εκμεταλλευόταν πλήρως την ομορφιά του τοπίου που το περιβάλλει όντας χτισμένο στο κέντρο ενός αμπελώνα στην Αγία Ελένη της Καλιφόρνια. Το νέο σπίτι χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο μέρος του παλιού οικοδομήματος έχοντας προσθέσει μία σουίτα και ένα Pool House.

Η ανάπτυξη του σχεδιασμού έγινε σύμφωνα με τον χαρακτήρα και την ταυτότητα της τοποθεσίας που ήταν αφιερωμένη στον αμπελώνα, έτσι ήταν αναπόφευκτα τα στοιχεία που θα παρέπεμπαν και θα θύμιζαν απευθείας με ράντσο, κάτι που δεν να αποφύγουν καταλήγοντας σε ένα αποτέλεσμα που το καθιστούσε ιδανικό για καταφύγιο για το Σαββατοκύριακο. Το εσωτερικό έγινε άνετο και λειτουργικό επιτυγχάνοντας την άμεση σύνδεση με τα δωμάτια, επιτρέποντας την άνετη κυκλοφορία και επικοινωνία ,μεταξύ όλων των χώρων.

Απάντηση