Ένα γραφείο μόνο με παλέτες

Ένα γραφείο μόνο με παλέτες

Οι αρχιτέκτονες από την Ολλανδική εταιρεία Most Architecture ανέλαβαν να σχεδιάσουν ένα χώρο γραφείων στο Άμστερνταμ. Ο πελάτης, και ιδιοκτήτης του γραφείου, τους είπε πως η επιθυμία του είναι τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν να είναι ανακυκλώσιμα, αναφέροντας συγκεκριμένα τις παλέτες.

Η δομή με τις παλέτες που εφάρμοσαν οι αρχιτέκτονες έδωσε ένα αποτέλεσμα που καθιστά το χώρο εργασίας εκτός από λειτουργικό, άνετο, αλλά και πολύ οικείο σε σημείο να  παροτρύνει τους εργαζόμενους να τον χρησιμοποιήσουν με διάφορους τρόπους, όπως: να καθίσουν ή ακόμη και να ξαπλώσουν πάνω στις παλέτες. Αυτό δημιουργεί μια φιλική ατμόσφαιρα που ενισχύει τη δημιουργικότητα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.