Φθαρμένα έπιπλα και αρχοντιά

Φθαρμένα έπιπλα και αρχοντιά

Υπέροχη γαλλική ατμόσφαιρα σε ένα χώρο που το στυλ εναλλάσσεται μεταξύ των εγγενών χαρακτηριστικών, όπως τα δοκάρια και οι πέτρινοι τοίχοι που προϋπήρχαν, και των νέων προσθηκών που σε καμία περίπτωση δεν προσβάλουν το ύφος, αντίθετα έχουν επιλεγεί με μεγάλη προσοχή από τους διακοσμητές του στούντιο D.mesure. τη συνέπεια στο ύφος τη διαδέχεται η χρονολογική συνοχή, ενώ σαν αποκορύφωμα έρχονται τα έργα τέχνης να επικυρώσουν την αρτιότητα του στυλ και της κομψότητας που αναδύεται από κάθε σημείο του.

Σε ένα περιβάλλον που υπάρχουν τα αρχοντικά χαρακτηριστικά στα γονίδιά του τα παλαιωμένα έπιπλα κάνουν το χώρο πιο προσιτό και πιο καθημερινό χωρίς να αφαιρούν τίποτα από την αξία του. Η εποχή μας δεν συμπαθεί και τόσο το γυαλιστερό, το τυποποιημένο και πλαστικοποιημένο. Θέλουμε την αίσθηση του φθαρμένου, που το άγγιξε ο χρόνος και υπήρξαν σε μια εποχή το νόημα της οποίας μεταφέρουν στο σήμερα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.