Glamour κουζίνα

Glamour κουζίνα

Θεωρούμε ότι η κουζίνα, σε όποιο στυλ και να είναι: μοντέρνα, κλασική, ρετρό, πολύχρωμη, μονόχρωμη, με ξύλο ή μάρμαρο, έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα και μορφή και το μόνο που αλλάζει είναι τα υλικά και τα χρώματα, άντε και μερικές επιπλέον προσθήκες. Η κουζίνα Papillon της Ιταλικής Brummel cucine διαφέρει γιατί περισσότερο μοιάζει με έπιπλο σαλονιού παρά με πάγκο κουζίνας. Αυτή τη διαφορετικότητα οφείλεται στον σχεδιασμό της που αντιγράφει τις καμπυλωτές γραμμές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε έπιπλα της εποχής του Λουδοβίκου και σε έπιπλα μπαρόκ.

Η κατασκευαστική αρτιότητα και η σημασία στην τελειότητα είναι αποτέλεσμα της χειροποίητης διαδικασίας παραγωγής. Πέρα όμως από την εντυπωσιακή εμφάνιση διαθέτει και ένα πού σύγχρονο σύστημα χειρισμού καθώς νιπτήρας και κουζίνα είναι καλυμμένες και εμφανίζονται μόνο όταν ο χρήστης ανοίξει τα στοιχεία της επιφάνειας του μπάγκου που μετακινούνται.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.