Η κατάσταση του χώρου μας επηρεάζει τις σχέσεις με το άλλο φύλο;

Η κατάσταση του χώρου μας επηρεάζει τις σχέσεις με το άλλο φύλο;

bachelor

Δουλειά των ερευνητών είναι να κάνουν έρευνες, έτσι αυτή τη φορά αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα ραντεβού των εργένηδων και το συμπέρασμα τους είναι αυτό που αφορά άμεσα αυτή τη σελίδα.

Παίρνοντας δείγμα από 1000 εργένηδες, το 67 τοις εκατό δήλωσε ότι η διακόσμηση και η ατμόσφαιρα του χώρου του άλλου φύλλου επηρεάζει την απόφασή τους για το αν θα δεχτούν ή θα ζητήσουν ραντεβού.

Το στερεότυπο του ατημέλητου άντρα που δεν ενδιαφέρεται για έναν καλλωπισμένο χώρο δεν υπάρχει και όσοι ελεύθεροι διαβάζετε αυτό το άρθρο και δεν πολυπροσέχετε την καθαριότητα την ημέρα της συνάντησης με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να αλλάξετε. Η ίδια έρευνα έδειξε ότι το 77 τοις εκατό των ανδρών καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια την ημέρα των ραντεβού ώστε το διαμέρισμά τους να είναι εξαιρετικά καθαρό, ενώ το 41 τοις εκατό τις περιόδους που δεν υπάρχει καμία σχέση ή κοπέλα που να τον ενδιαφέρει στον ορίζοντα, έχουν ένα βρώμικο μπάνιο.

Η σχέση του χώρου με τον αρσενικό εργένη δεν περιορίζεται μόνο στο δικό του προσωπικό διαμέρισμα, αλλά επεκτείνεται και στο διαμέρισμα της κοπέλας που θα συναντηθεί. Αυτό που θέλει να αισθάνεται μέσα στο διαμέρισμα της είναι ερωτισμός και όχι νοικοκυριό. Ο χώρος βέβαια πρέπει να είναι καθαρός και περιποιημένος, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να φαίνονται πλυντήρια ή οτιδήποτε άλλο παραπέμπει σε σπιτικές εργασίες καθαριότητας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x