Και τα δέντρα design είναι

Και τα δέντρα design είναι

CHRISMY-1

 

Πολλοί πιστεύουν, ίσως κι εγώ μέσα σε αυτούς, ότι τα πάντα είναι design. Όλα είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού και διατηρούν τη μορφή τους μέχρι κάποιος να την επανασχεδιάσει ή να την ανατρέψει. Ο σχεδιασμός δεν μπορεί να επηρεάσει οτιδήποτε παράγει η φύση, αν και εκεί έχει βάλει το χεράκι του άνθρωπος, όπως και να’ χει τα δέντρα έχουν μία συγκεκριμένη μορφή και έτσι αναγνωρίζουμε τις διαφορετικές κατηγορίες. Ένα από τα διασημότερα δέντρα, ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο, είναι το έλατο, ή το χριστουγεννιάτικο δέντρο δύο χαρακτηρισμοί ενός δέντρου που τείνουν να διαφέρουν όλο και περισσότερο. Ενώ το έλατο δεν έχει την αρχική μορφή του, το χριστουγεννιάτικο έχει αποκτήσει μία συγκεκριμένη σιλουέτα, αυτή του κωνικού αντικειμένου, σαν κυλινδρική πυραμίδα με βαθμίδες που θυμίζουν, ή αναπαριστούν κλαδιά. Από τη στιγμή που η σκιαγράφηση αυτού του σχήματος συνδέθηκε με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αυτό έγινε αντικείμενο design.

Άπειρα υλικά και χρώματα ήρθαν να δώσουν τη μορφή του άγιου αυτού δέντρου, με το πιο πρόσφατο να είναι το CHRISMY, σχεδιασμένο από την ισπανίδα αρχιτέκτων Teresa Sapey. Ένα δέντρο που όχι μόνο δείχνει τη διάσταση του σχεδιασμού σε κάθε αντικείμενο, αλλά που υπενθυμίζει ότι η μόδα υπάρχει παντού.

CHRISMY-2

CHRISMY-3

CHRISMY-4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.