Light Forest

Light Forest

Το Light Forest είναι ένα παράδειγμα της βιομηχανικής επίδρασης στο design καθώς αποτελείται από σωλήνες που συνδέονται μεταξύ τους με αρθρώσεις. Σχεδιάστηκε από το στούντιο Ontwerpduo των Nathan Wierink και Tineke Beunders. Όπως το όνομά του, το φωτιστικό είναι σαν ένα δάσος, με μια οργανική δομή που αναπτύσσεται πάνω στον τοίχο όπως ένα αναρριχώμενο φυτό και μπορούν να τοποθετηθούν οι λάμπες σε διάφορα σημεία, ανάλογα με το που χρειάζεται φως ο ιδιοκτήτης του. Η χρήση του δεν αναλώνεται μόνο στο λειτουργικό μέρος, όπου δίνει τη δυνατότητα να φωτίζονται διάφορα σημεία, αλλά παρεμβαίνει και στη διακόσμηση του χώρου που θα τοποθετηθεί, δίνοντας μια βιομηχανική διάσταση που είναι πολύ σύγχρονη, παράλληλα όμως μοιάζει να έχει βγει από καρτούν, μοιάζει με κάτι που δεν μπορεί να υφίσταται στην πραγματικότητα, δίνοντας έτσι την αίσθηση του φανταστικού.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.