Το σπίτι του φωτογράφου

Το σπίτι του φωτογράφου

hyde_and_hyde_architects-01

Σε μία ιδιαίτερη τοποθεσία, μέσα σε ένα απομονωμένο, εγκαταλειμμένο λατομείο στην άκρη του Εθνικού Πάρκου Brecon στο Pontypridd της Αγγλίας απαιτήθηκε μια αρχιτεκτονική παρέμβαση με κομψή λιτότητα.

Ανταποκρινόμενοι οι αρχιτέκτονες του στούντιο hyde + hyde architects στην ιδιότητα του ιδιοκτήτη ως φωτογράφος μετουσίωσαν το σκαρί του κτίσματος σε ένα αντικείμενο που αντιδρά στο φως με τρόπο που το κάνει μια camera Obscura. Αυτός ο συσχετισμός μεταξύ του φωτός, του τοπίου και τις κατασκευής των χώρων δημιούργησε μια δραματουργική ατμόσφαιρα που το κάνει να μοιάζει με σκηνικό που ανταποκρίνεται στην εκάστοτε θεματολογία της κάθε φωτογραφίας που θα φιλοξενηθούν στους τοίχους του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.