Άλλαξε τον κρεβατόγυρο και ανανέωσε  την κρεβατοκάμαρα

Άλλαξε τον κρεβατόγυρο και ανανέωσε την κρεβατοκάμαρα

Το κρεβάτι της κρεβατοκάμαρας δεν είναι κάτι που μπορούμε να το αλλάξουμε συχνά. Θα αλλάξουμε πολλά πράγματα στην κρεβατοκάμαρα προκείμενου να την ανανεώσουμε, αλλά αυτό που θα μένει πάντα ίδιο είναι το κρεβάτι.

Κι όμως μπορούμε να το αλλάξουμε χωρίς να το κουνήσουμε από τη θέση του, ή σχεδόν χωρίς να το κουνήσουμε, γιατί θα πρέπει να σηκώσουμε το στρώμα ώστε να αλλάξουμε ή να προσθέσουμε ύφασμα.

Αν είστε από αυτούς που ήδη έχει το κρεβάτι σας κρεβατόγυρο (είναι το ύφασμα που, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, βγαίνει κάτω από το στρώμα και καλύπτει το κενό γύρο-γύρο), δεν μπορείτε να φανταστείτε το πόσο θα αλλάξει το κρεβάτι, και όλο το δωμάτιο, αν αλλάξετε αυτό το ύφασμα.

Αν και ο κρεβατόγυρος χρησιμοποιείται περισσότερο στα αμερικάνικου τύπου κρεβάτια, αυτά τα υπερυψωμένα, ή τα μπρούτζινα και σιδερένια, δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να προσθέσετε ύφασμα και σε ένα που δεν έχει κρεβατόγυρο.

Συμβουλή: για να μην σας κοστίσει πολύ, το κομμάτι του υφάσματος που θα είναι κάτω από το στρώμα κάντε το από ένα πιο φτηνό ύφασμα, δεν χρειάζεται να είναι ίδιο με αυτό που θα βγαίνει από το στρώμα και θα φαίνεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.