Ένα ρετιρέ με θέα τη θάλασσα της Στοκχόλμης

Ένα σύνολο υφών που περιλαμβάνει στοιχεία σκανδιναβικά, country, ακόμη και μεσογειακά

Με ύψος 6.40 μέτρα και άφθονο ανοιχτό χώρο, αυτό το ρετιρέ προσφέρει εκπληκτική θέα στη θαλάσσια περιοχή της Σουηδικής πρωτεύουσας. Εκτεθειμένα δοκάρια, τζάκι και εσωτερική σκάλα κάνουν έναν μοναδικό και ζεστό χώρο στον οποίο συμμετέχουν διάφορα χαρακτηριστικά, όπως σκανδιναβικό, country, ακόμη και μεσογειακό, ένας συνδυασμός που δεν τον έχουμε ξαναδεί και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τους είναι το λευκό και η κοινή χρονική αναφορά, όλως των υφών που συμμετέχουν. Το αποτέλεσμα ένας πλούτος αισθητικής που δεν επιτρέπει το σκανδιναβικό λευκό να γίνει μονότονο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.