Αυξάνεται η οικογένεια, αυξάνεται και ο χώρος

Αυτό το σπίτι στο Σάο Πάολο ανακαινίστηκε όταν η οικογένεια απέκτησε ακόμη ένα μωρό και ο υφιστάμενος χώρος δεν τους εξυπηρετούσε πλέον. Οι αρχιτέκτονες Lorreine Claudio και Luciana Arruda τους πρότειναν να προσθέσουν ένα ακόμη δωμάτιο και μπάνιο, ενώ ο εσωτερικός χώρος που θα περιοριζόταν με τις νέες προσθήκες θα μπορούσε να επεκταθεί παίρνοντας χώρο από τη βεράντα. Κάτι που έγινε τοποθετώντας στη βεράντα αναδιπλούμενη οροφή, ενώ περιμετρικά στα κάγκελα τοποθέτησαν ένα καλαμωτό κάλυμμα για να περιορίσουν τα μάτια των γειτόνων.

Πέρα από τις διευκολύνσεις και λύσεις που απέκτησε ο χώρος, το πιο εντυπωσιακό από αυτή την ανακαίνιση ήταν τα χρώματα που λάμψανε το/στο εσωτερικό και αυτός είναι ο λόγος που μας τράβηξε αυτό το διαμέρισμα δημοσιευμένο στο casa abril. Έντονα χρώματα σε επιλεγμένους τοίχους, πολύχρωμα έπιπλα, αντικείμενα, πλακάκια και διακοσμητικά δημιουργούν ένα ζωντανό και ζωηρό σύνολο και συνάμα κομψό.

[slickr-flickr tag=”viewdeco_anakainisi_kai_xrwma”]

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.