Η μονοκατοικία F

F-03 (723x800)

Το στενό και κατηφορικό οικόπεδο οδήγησε τους αρχιτέκτονες του στούντιο Finckh από τη Γερμανία να σχεδιάσουν μία κλιμακωτή κατοικία που αλληλεπιδρά στο έπακρο με το περιβάλλον. Με εικόνα που θυμίζει ηλιακούς συλλέκτες, η κατοικία έχει μεγάλες τζαμαρίες στην πρόσοψη που συμβάλουν στη θερμότητα και το φωτισμό του εσωτερικού χώρου. Χωρίς περιττές αρχιτεκτονικές προσθήκες το σύνολο μοιάζει να απαρτίζεται από κουτιά σκυροδέματος που εξυπηρετούν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

F-02 (560x800)

F-03 (723x800)

F-04 (544x800)

F-05 (800x560)

F-06 (800x627)

F-07 (522x800)

F-08 (534x800)

F-09 (588x800)

F-10 (800x560)

F-01 (800x521)

F-16 (800x533)

F-15 (534x800)

F-14 (800x641)

F-13 (560x800)

F-12 (560x800)

F-11 (561x800)

Φωτογραφίες: Mark Seelen

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.