Κερδίστε χώρο με μια γέφυρα πάνω από το κρεβάτι

Κερδίστε χώρο με μια γέφυρα πάνω από το κρεβάτι

Οι ντουλάπες γέφυρες πάνω από τα κρεβάτια είναι κάτι που έχουμε δει σε παιδικά δωμάτια, δεν συνηθίζεται όμως σε κρεβατοκάμαρες. Κοιτώντας αυτή την φωτογραφία, αποδεικνύεται πόσο λάθος είναι αυτό.

Με λευκή λάκα, που τελευταία ξανακερδίζει έδαφος στις επιλογές μας, είναι ένα πανέμορφο έπιπλο που μας εξασφαλίζει επιπλέον χώρο για να αποθηκεύσουμε μέσα του, τόσο αντικείμενα που μπαίνουν στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας, όπως σκεπάσματα ή και ρούχα που δεν είναι της εποχής, όσο και αντικείμενα που αφορούν άλλους χώρους, όπως βιβλία, CD και DVD, ακόμη και παιχνίδια.

Ο απόλυτος σχεδιασμός ενός δωματίου ή σπιτιού έρχεται όταν μπορείς να συνδυάσεις λειτουργικότητα και ομορφιά. Αυτό επιτυγχάνεται εδώ με τα κουτιά στην κορυφή της ντουλάπας -που, ακόμη και κενά να είναι δίνουν την συμμετρία τους, αλλά και την αίσθηση της τακτοποίησης- με την λευκή λάκα, τον καθρέφτη, αλλά κυρίως με την ταπετσαρία πίσω από το κρεβάτι, δίνει σχέδιο και χρώμα και σε συνδυασμό με τον φωτισμό που ρίχνουν πάνω της τα προβολικά δημιουργεί τέλεια ατμόσφαιρα.

Το όλο σύνολο έρχονται αν συμπληρώσουν τα σεντόνια, αλλά και η λευκή φλοκάτη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.