Μια εντυπωσιακή γυάλινη επέκταση

Μια εντυπωσιακή γυάλινη επέκταση

Μερικές φορές και ανάλογα με την τοποθεσία του σπιτιού, οι εσωτερικοί χώροι, σε σχέση με το εξωτερικό περιβάλλον, μοιάζουν εγκλωβισμένοι. Έτσι ήταν και το συγκεκριμένο, χτισμένο απέναντι από το φιόρδ Firth of Tay στη Σκωτία, το μόνο που έβλεπαν από αυτό το υπέροχο τοπίο ήταν ότι τους επέτρεπαν τα μικρά παράθυρα, έτσι αποφάσισαν να κάνουν μία προέκταση, συγκεκριμένα να κατασκευάσουν ένα μπαλκόνι και με την προσθήκη της τζαμαρίας είναι ανοιχτό προσφέροντας την όμορφη θέα όλο το χρόνο. Επέφερε τόσο μεγάλη αλλαγή στη ζωή μέσα στο σπίτι, που ήταν σαν να το ανακαλύπτουν από την αρχή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.