Μονοκατοικία στο Μπρούκλιν

Βρίσκεται στην περιοχή Carroll Gardens στο Μπρούκλιν και πριν την ανακαίνιση ήταν ένα από τα πολλά ασφυκτικά παραταγμένα σπίτια κατά μήκος του δρόμου. Αυτό που επιδίωξαν από την αρχή της ανακαίνισης ήταν να γίνει ένα φωτεινό σπίτι σε αντίθεση με το σκοτεινό που ήταν πριν και που συνηθίζεται να είναι όλα όσα βρίσκονται εκεί, στη γειτονιά, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Η εσωτερική σκάλα που συνδέει τους τέσσερις ορόφους έγινε ανοιχτή ενώ τοποθετήθηκαν μεγάλα παράθυρα για να επιτρέπουν την είσοδο του φυσικού φωτός, τόσο από το δρόμο μπροστά, όσο και από τον κήπο στο πίσω μέρος ο οποίος αναδιαμορφώθηκε και αυτός.

Ο σχεδιασμός έγινε από τους CWB Architects.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.