Πιστό στις αρχές του αχυρώνα

Το σπίτι βρίσκεται σε μία προνομιακή θέση στην επαρχία Careres, στην Ισπανία. Πρωταρχικός στόχος ήταν να μετατραπεί ένας εγκαταλελειμμένος αχυρώνας σε μία οικογενειακή κατοικία συνεπής και φιλική προς το περιβάλλον. Άλλωστε σκοπός των αρχιτεκτόνων Abaton ήταν να μην υπάρχει καμία παρέμβαση στα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά που είχε το κτίσμα από τότε που ορθώθηκε.

Οι όποιες προσθήκες ήταν απαραίτητες έγινα χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα υλικά, σαν αυτά που προϋπήρχαν, όπως πέτρα, ξύλο και σίδερο. Στο κέντρο του σπιτιού έγινε ένας μεγάλος χώρος για το καθιστικό, την κουζίνα και την τραπεζαρία, ενώ γύρω από αυτό το χώρο τοποθετήθηκαν τα υπόλοιπα ιδιωτικά δωμάτια.

Φωτογραφίες: Belén Imaz

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.