Πολυτέλεια στην Κύπρο από τους VARDAstudio

Πολυτέλεια στην Κύπρο από τους VARDAstudio

Αυτή η πολυτελή κατοικία στη Λεμεσό, από τους VARDAstudio, εφιστά την προσοχή στις κομψές αναλογίες των όγκων που τέμνονται. Η ποικιλία των υλικών – λευκό χρώμα, σκυρόδεμα, αλλά κυρίως το ξύλο- υπογραμμίζουν μια αρχιτεκτονική σύνθεση που μοιάζει με συνέχεια του εδάφους και φαίνεται να αφομοιώνουν και να αφομοιώνονται από το περιβάλλον γύρω.

Το μίνιμαλ εσωτερικό συνάπτεται μεταξύ μοντέρνων επίπλων και φυσικών υλικών, όπως μάρμαρο και ξύλο, ενώ το κυρίαρχο λευκό στους τοίχους επιτρέπει στα χρώματα να αναδυθούν επισημαίνοντας τη συμμετοχή τους στο αισθητικό σύνολο.

Η γενική ματιά γεμίζει με τα διάφορα επίπεδα που υπάρχουν, δημιουργώντας ένα άτεγκτο τοπίο με σαφή χαρακτήρα και ύφος.

Στο καθιστικό το υπερυψωμένο επίπεδο με το ξύλο που συνεχίζεται σαν επένδυση στο τοίχο, οριοθετεί την περιοχή τόσο απόλυτα που νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε απομονωμένο δωμάτιο και δίνει έναν χαρακτήρα νησιού στη μέση ενός ολόλευκου πελάγους.

Η σύνθεση των υλικών επαναλαμβάνεται σε όλο το σπίτι, κάτι που βοηθάει ώστε να διατηρηθεί η ενότητα και η ομοιομορφία, κάτι που είναι ιδιαίτερα απαραίτητο στους μεγάλους χώρους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.