Στο χωριό με στυλ!

Στο χωριό με στυλ!

Όταν η Σόνια από την Αυστραλία και ο Κέβιν από την Ιρλανδία αποφάσισαν να εγκατασταθούν στην Ιρλανδία επέλεξαν ένα παραδοσιακό σπίτι στο χωριό με αχυρένια στέγη που είχε χτιστεί στις αρχές του 1700.

Αφού ταξίδεψαν σε πολλά μέρη του κόσμου για μερικά χρόνια, αποφάσισαν να ρίξουν άγκυρα σε ένα χωριό της Ιρλανδίας στο οποίο είχε μεγαλώσει ο Κέβιν και έλειπε είκοσι χρόνια. Αν και ταλαιπωρήθηκαν για πάνω από ένα χρόνο ώσπου να καταφέρουν να το αγοράσουν, καθώς ανέκυπταν νομοθετικά προβλήματα, κατάφεραν να το κάνουν δικό τους και το πρώτο που μεταδίδει μόλις το βλέπεις είναι αγάπη για το παραδοσιακό, το χωριάτικο, το ξεπερασμένο που ανήκει σε μια άλλη εποχή. Όχι μόνο δεν επιδίωξαν να καλύψουν ύφος και εποχή, αλλά έδωσαν έμφαση στο χωριάτικο ύφος και δεν υπάρχει τίποτε μέσα που να επισημαίνει ότι εδώ μένουν νέοι άνθρωποι που προέρχονται από αστικό κέντρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.