Το έξυπνο μικρό στο Μανχάταν

Είναι η  ανακαίνιση ενός μικρού διαμερίσματος μιας τετραμελούς οικογένειας στον τελευταίο όροφο ενός 5όροφου κτιρίου σε περιοχή του Μανχάταν. Ο διαθέσιμος χώρος είναι 63 τετραγωνικά μέτρα και η διαμόρφωση που υπήρχε πριν το καθιστούσε ακατάλληλο για κατοίκιση, καθώς ο χώρος ήταν χωρισμένος σε δύο μικρά δωμάτια με ένα στενόμακρο κενό ανάμεσά τους.

Τη διαμόρφωση ανέλαβαν οι Noroof Architects και πραγματικά κάνανε θαύματα, τόσο με τη διαμόρφωση του χώρου, όσο και με τις πολύ έξυπνες προσθήκες που κάνουν τους χώρους πολυχρηστικούς, όπως η βιβλιοθήκη που γίνεται τραπέζι, το κρεβάτι στο παιδικό δωμάτιο που γίνεται γραφείο και το δάπεδο αποθήκη στην κρεβατοκάμαρα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.