Φορητή κουζίνα για μικρούς χώρους

Φορητή κουζίνα για μικρούς χώρους

Νέο, ασυνήθιστη εμφάνιση, πολύχρωμο και με δύο τροχούς ποδηλάτου – το Mobile Kitchen είναι ένα έργο που δημιουργήθηκε από τους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Τεχνών και Design στη Γενεύη, Ελβετία, υπό την καθοδήγηση των Leopold και Daniel Banchini Zamarbide.

Στην συγκεκριμένη σχολή κλήθηκαν να επανεξετάσουν τις δυνατότητες δημιουργίας ενός χώρου μέσα σε ένα σημαντικό σύγχρονο κτίριο στην πόλη. Προσπαθώντας να αποφύγουν τους κινδύνους της ανακατασκευής του χώρου, επέλεξαν να σχεδιάσουν κάτι με κινητά στοιχεία.

Όπως λέει το όνομά του, το Mobile Kitchen μπορεί να μετακινηθεί μπρος και πίσω, γεγονός που καθιστά τη ζωή ευκολότερη για όσους ζουν σε μικρούς χώρους. Η κουζίνα περιλαμβάνει ένα σύνολο φορητών μονάδων που μπορούν να ανασυνδυάζονται. Για να φτάσουνε στο τελικό αποτέλεσμα, οι μαθητές φαντάστηκαν ένα μεγάλο σχετικά αριθμό των μονάδων μεταφοράς που θα μπορούσαν να εξυπηρετούν διάφορες λειτουργίες. Συνολικά, υπάρχουν πέντε παραλλαγές του μοντέλου με μερικές από αυτές να χρησιμοποιούν μια αυτόνομη πηγή ενέργειας, που είναι γνωστή ως φωτοβολταϊκά συστήματα, μετατρέποντας το ακόμη και σε υπαίθριο κινητό κατάστημα με δικό του φωτισμό και ενέργεια.

Μία από τις διαφορετικές εκδόσεις του περιλαμβάνει ακόμη και ένα τραπέζι με καρέκλες και media center. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε πιάτα, μαχαιροπήρουνα και άλλα αντικείμενα στα ράφια. Προς το παρόν,  η κουζίνα αυτή είναι μόνο ένα πρωτότυπο που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Γενεύη, υπάρχει πιθανότητα να παραχθεί σε ποσότητες ώστε να  διατίθεται στο εμπόριο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.