Γρήγορες ιδέες: Χρώματα

Χρωματιστά μαξιλάρια: μην περιορίζετε τη χρήση των μαξιλαριών στην κρεβατοκάμαρα, τοποθετήστε χρωματιστά μαξιλάρια σε όλο το σπίτι και αυτό θα γεμίσει με χαρά και ζωή.

Ασπρο και μαύρο:
Ο συνδυασμός λευκού και μαύρου είναι μια σίγουρη επιτυχία, ένα διαχρονικό μίγμα στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε άλλο χρώμα θέλετε.

Παστέλ χρώματα:
Τα παστέλ χρώματα όπως το ροζ, το σιέλ ή το μπεζ είναι τα πιο κατάλληλα για τη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου (βρεφικού, όχι παιδικού) γιατί είναι κατασταλτικά χρώματα και βοηθούν στην γαλήνη και ηρεμία.

Συμπληρωματικά χρώματα:
Η χρήση έντονων  και τολμηρών χρωμάτων, σαν συμπληρωματικά χρώματα για την παρέμβαση στο διακοσμητικό αποτέλεσμα του σπιτιού, δεν είναι κατάλληλο για νευρικούς ανθρώπους.

Σκούρα χρώματα:
Σήμερα, τα σκούρα χρώματα όπως το μαύρο, το καφέ σοκολά, το γκρι ανθρακί είναι τα πιο μοντέρνα και χρησιμοποιούνται στο σπίτι όσο ποτέ άλλοτε.

Η φωτεινότητα του κίτρινου:
Το κίτρινο είναι ζεστό και φωτεινό χρώμα, οπότε η χρήση του συνίσταται ιδιαίτερα σε σπίτια που δεν έχουν καλό φωτισμό.

Δροσερό μπλε:
Το μπλε είναι ένα δροσερό χρώμα, οπότε η χρήση του δεν συνίσταται για δωμάτια που κοιτάνε στο Βορά. Αυτά τα δωμάτια για να ισορροπήσουν οπτικά και αισθητικά θέλουν πιο ζεστά χρώματα.

 

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.