75 τ.μ. με τον ήλιο της Βαρκελώνης

75 τ.μ. με τον ήλιο της Βαρκελώνης

Από το στούντιο Vuong Interiorismo ανέλαβαν να ανακαινίσουν αυτό το σπίτι 75 τετραγωνικών μέτρων, με βεράντα 35 τ.μ. στη Βαρκελώνη. Προτεραιότητά τους ήταν να φέρουν όσο περισσότερο φυσικό φως γινόταν στο εσωτερικό, έτσι ανοίξανε φεγγίτες στην κουζίνα, όπου δεν δώσανε μόνο φως, αλλά και ατμόσφαιρα.

Εκμεταλλευόμενοι κάθε σημείο, σε μήκος, πλάτος αλλά και το μεγάλο ύψος, το οποίο χρησιμοποίησαν για να κατασκευάσουν ένα επιπλέον δωμάτιο σαν μια διπλή κρεβατοκάμαρα. Από κάτω έγινε ένα μικρό καθιστικό για ανάγνωση που βοηθάει να δημιουργηθούν διαφορετικά επίπεδα δίνονταν ξεχωριστό ενδιαφέρον στο χώρο. Απέναντι η ανοιχτή και φωτεινή κουζίνα και τραπεζαρία με άμεση πρόσβαση στο αίθριο.

Φυσικά υλικά σε έπιπλα και δομικά στοιχεία, άλλα και η έντονη παρουσία των έργων τέχνης, ενισχύουν τον καταλανικό χαρακτήρα του.

Φωτογραφίες: Mauricio Fuertes

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.