Αθεράπευτα βιομηχανικό loft στη Βαρκελώνη

Αθεράπευτα βιομηχανικό loft στη Βαρκελώνη

Μία πρώην αποθήκη χαλιών γίνεται ένας τόσο κομψό χώρο που δεν θυμίζει την προηγούμενη αποστολή του, όμως δεν επέτρεψε να ξεχαστεί το παρελθόν και οι ρίζες του, συνδυάζοντας το βιομηχανικό του χαρακτήρα και την ιστορία που κουβαλάει με τους σύγχρονους κανόνες του στυλ.

Το loft είναι 170 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται στη Βαρκελώνη για περισσότερο από έναν αιώνα όταν πρωτοκατασκευάστηκε για να στεγάσει ένα κλωστοϋφαντουργείο. Το μεγαλύτερο μέρος της αρχικής δομής του έχει μείνει ανέγγιχτο, για να καταφέρουν μία οπτική συνέχεια και ομοιομορφία βάψανε σε λευκό, εκτός από τους τοίχους, τις σιδερένιες κολόνες και τα σιδερένια δοκάρια που πατάνε πάνω σε αυτές για στηρίζουν το ταβάνι.

Εκτός από τα σιδερένια δοκάρια και κολόνες, ένα άλλο χαρακτηριστικό των loft είναι ο ανοιχτός χώρος (για να μην εκλείψει αυτό το χαρακτηριστικό χώρισαν την κρεβατοκάμαρα από το καθιστικό με μία μεγάλη ντουλάπα και όχι με τοίχο) και τα μεγάλα παράθυρα που επίσης υπάρχουν με την αυθεντική επιφάνειά του τετμημένη σε μικρά τζαμάκια.

Παλιά έπιπλα εμπλουτίζουν την ατμόσφαιρα που παραμένει μίνιμαλ και αθεράπευτα βιομηχανική.

πηγή: shoot115

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.