Άψογος μινιμαλισμός

Άψογος μινιμαλισμός

Μινιμαλισμός, άσπρο και μαύρο, ευθείες γραμμές, συστατικά που δημιουργούν το αψεγάδιαστο, γαλουχούν το τέλειο που είναι έτοιμο να αγγίξει υπερβατικά συναισθήματα γιατί ένας χώρος σχηματίσει πρωτόγνωρες εντυπώσεις που εξανεμίζονται εκτός. Εκτός κι αν η εντύπωση που αφήνει μοιάζει με εκκωφαντικό ήχο. Μέσα στο απαλό και άνευρο οικιακό τοπίο τα πάντα μοιάζουν να κυοφορούν την αισθητική έκρηξη που εύχεσαι να μην έρθει ποτέ μήπως και χαλάσει τίποτα από την ηρεμία και την αρμονία που υπάρχει παντού, από το βούδα μέχρι τον στιλπνό νατουραλισμό στα μπερδεμένα κέρατα και το πράσινο πόστερ που κάνει το διάδρομο τρισδιάστατο, ενώ το ατελείωτο μαύρο επιβάλει μια απέραντη ησυχία που μοιάζει να εκτίνεται και στο τοπίο έξω.
Ο Lukas Machnik με καταγωγή την Πολωνία εντρύφησε στο σύγχρονο σχεδιαστικό τοπίο στη Νέα Υόρκη που εργάστηκε σαν σχεδιαστής, αλλά και στο Σικάγο που μένει σήμερα.

apsogos_minimalismos(1)

apsogos_minimalismos(2)

apsogos_minimalismos(3)

apsogos_minimalismos

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.