Γεωμετρία μέσα στην ύπαιθρο

Οικοδομήθηκε βάσει μιας γερμανικής πρακτικής που αναπτύσσουν οι αρχιτέκτονες Hornung and Jacobi βρίσκεται σε ένα δάσος της γερμανικής υπαίθρου. Εκμεταλλευόμενοι την τοποθεσία του οικοπέδου διέμειναν τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, έτσι ώστε να εξυπηρετούν κάθε είδους ανάγκη, όπως την εσωστρέφεια και ατομικότητα, αλλά και τον ανοιχτό προς τους ξένους και καλεσμένους χώρο. Είναι ένα γεωμετρικό σύνολο που αποτελείται από κομμάτια που αναπτύσσονται πάνω σε όλα τα εδαφικά χαρακτηριστικά του οικοπέδου με ένα και μόνο σκοπό, να αποδώσουν στο μέγιστο που μπορεί να είναι ένα κατοικήσιμος χώρος.

Φωτογραφίες: © Peter Guthrie

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.