Το loft με τις παλέτες

to_loft_me_tis_paletes-01

Πρόκειται για την ανακαίνιση ενός βιομηχανικού κτιρίου από τους ιταλούς αρχιτέκτονες του studio q-bic που βρίσκεται στην άκρη του ιστορικού κέντρου της Φλωρεντίας. Ο χώρος είναι 180 τετραγωνικά μέτρα που μπορούν να αξιοποιηθούν με διάφορους τρόπους με το εσωτερικό να μετατρέπεται χωρίς δυσκολία σε χώρο διασκέδασης ή φιλοξενίας.

Για να έχουν αυτή την πολύ-λειτουργικότητα κατέληξαν να χρησιμοποιήσουν ευρύτατα παλέτες, οι οποίες σε κάθε περίπτωση μπορούν να δώσουν λύσεις καθώς μπορούν να μετατραπούν σε ότι χρειαστεί την κάθε φορά. Στην πραγματικότητα οτιδήποτε είναι φτιαγμένο με παλέτες μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο σημείο, όπως τα κρεβάτια, το νησί της κουζίνας ακόμη και οι βάσεις των νιπτήρων.

Είναι ένας μακρύς και φαρδύς διάδρομος που χωρίζεται σε μικρά δωμάτια που ο ρόλος τους μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες.

Τα modern classic έπιπλα των Eames, Saarinen, Le Corbusier είναι απόλυτα συμβατά με το βιομηχανικό χαρακτήρα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.