Χώροι κατά το δοκούν

Χώροι κατά το δοκούν

Βρίσκεται στην Ίμπιζα της Ισπανίας και είναι τόσο μεγάλο που νομίζεις ότι μέσα κατοικούν 8 με 10 άτομα, στην πραγματικότητα είναι φτιαγμένο για δύο, γι’ αυτό οι αρχιτέκτονες από το στούντιο Juma του έχουν δώσει τη δυνατότητα να μπορούν να χρησιμοποιούν όσα δωμάτια τους χρειάζονται, ή όσος χώρος τους είναι απαραίτητος. Κάποια από τα υπνοδωμάτια μπορούν να κλείσουν ή να απενεργοποιηθούν μετακινώντας έναν αφαιρούμενο τοίχο. Και το ότι όλες οι κρεβατοκάμαρες είναι εξοπλισμένες με γραφείο και μπάνιο εξυπηρετούν αυτό το σκοπό, να μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι χώροι και όταν κάποια σημεία του σπιτιού είναι απενεργοποιημένα.

Η διακόσμησή του είναι λιτή για να κυκλοφορεί στο εσωτερικό ο αέρας της θάλασσας που κυριαρχεί στο τοπίο που είναι τοποθετημένη η μονοκατοικία, γι’ αυτό και έδωσαν έμφαση, σχεδόν δεν υπάρχει φωτογραφία χωρίς αυτές, στις διάτρητες καρέκλες τραπεζαρίας, όπου συμβολίζουν τον ασίγαστο θαλασσινό αέρα που διαπερνά τα πάντα. Οι δύο πισίνες εισάγουν και το επόμενο στοιχείο της φύσης που υπάρχει στο περιβάλλον του σπιτιού, το νερό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.