Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος φίλος της Naomi Campbell χτίζει ένα σπίτι που μοιάζει με διαστημόπλοιο

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος φίλος της Naomi Campbell χτίζει ένα σπίτι που μοιάζει με διαστημόπλοιο

Ο πάμπλουτος Vladislav Doronin, γνωστό όχι για τα λεφτά του αλλά για τη διάσημη σύντροφό του, την Naomi Campbell, θέλει τόσο πολύ να έχει κοντά του την αγαπημένη του ώστε αποφάσισε να της χτίσει ένα σπίτι στη Μόσχα.

Και φυσικά, δεν θα ήταν ένα οποιοδήποτε σπίτι. Το κτίσμα, που βρίσκεται λίγο έξω από τη ρωσική πόλη, διαθέτει ένα φουτουριστικό ύφος, και πολλοί λένε ότι μοιάζει με διαστημόπλοιο.

Το ασυνήθιστο αυτό σπίτι το ονόμασαν Capital Hill και μοιάζει, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, με ένα ιπτάμενο μέσο επιστημονικής φαντασίας έτοιμο να ταξιδέψει στο διάστημα.

Ο ρώσος μεγιστάνας και το μοντέλο είναι μαζί από το 2008 και σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζουν να ζήσουν στο αρχοντικό μόλις παντρευτούν. Την φουτουριστική αυτή κατοικία την έχουν σχεδιάσει τα ικανότατα στελέχη του αρχιτεκτονικού γραφείου της Zaha Hadid.

Διαθέτει τεράστιες τζαμαρίες, απαλές καμπύλες και εξαιρετικά ψηλά ταβάνια.

Μέσα στα 2650 τετραγωνικά του μέτρα οι πολυτέλειες περισσεύουν, όπως φιλανδικά σπα στο υπόγειο, ένα χαμάμ και ένα ρώσικο λουτρό. Φυσικά έχει δικό του γυμναστήριο και εσωτερική πισίνα η οποία μπορεί να μετατραπεί σε πίστα χορού, όταν το ζευγάρι θα θελήσει να ψυχαγωγήσει τους καλεσμένους τους.

Στους δύο λευκούς πύργους που υψώνονται περίπου στα 20 μέτρα από τα έδαφος, λένε πως είναι η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού.

Το σπίτι μοιάζει να έχει βγει από το Star Trek και είναι περιτριγυρισμένο από ένα πευκοδάσος έτσι ώστε τα πιτσουνάκια να εξασφαλίσουν κάποια της ιδιωτικής τους ζωής.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο ζάμπλουτος εραστής της Naomi έχτισε σπίτι για αυτήν. Πέρυσι της έκανε ένα στην Τουρκία για διακοπές, το οποίο ήταν επίσης μέγαρο και αρκετά ασυνήθιστο κτίσμα. Βρίσκεται σε κάποιο τουρκικό νησί, έχει 25 δωμάτια και μοιάζει με αιγυπτιακό μάτι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x